Как Адриана Лима възвърна формата си

Адриана Лима на ревю

Световният топмодел и един от ангелите на „Виктория Сикрет“ - Адриана Лима, успя да възвърне формите на тялото си от преди бременността, само за два месеца.

Осем седмици след раждането на дъщеря си Сиена, синеоката красавица успя да се справи с излишните килограми. Тя се показа в топ форма на тазгодишното шоу на „Виктория сикрет“.

Три седмици възстановяване след раждане и пет седмици, през които Лима наблегна на интензивна тренировка с план, направен от личният треньор на манекенката Майкъл Олайде.

Според фитнес-гуруто сред моделите, Олайде наблегнал изключително много на "работното тегло" на Лима, тъй като тя държала да бъде в изключителна форма и много атлетична за голямото събитие на марката. Ето и плана който фитнес инструкторът изготвил специално за Лима.

Адриана Лима

Кардио упражнения в комбинация с бокс. Олайде разяснява: "Метаболизъм на Адриана беше забавен, а това се получава, когато човек се заседи прекалено много на едно място или в нейния случай – бременност. Моята задача е да направя така, че да заработи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като организма се стимулира да изгаря максимално количество калории".

Моделката тренира по два пъти на ден - 3 часа е всяка нейна тренировка. Сутрин започва в 9 часа с 20 до 30 минути на велоергометъра, следвано от 20 до 30 минути - бокс тренировка (Олайде е бивш шампион по бокс в средна категория), скачане на въже, други упражнения и завършва с упражнения за разтягане. Същата тренировка повтаря и следобед от 17 до 20 часа.

Персоналният треньор е впечатлен от Адриана, той признава: "Беше невероятно да видя този тип всеотдайност и сила на духа. Адриана се радва на храната си. Тя яде всичко, от шоколадов мус, пържоли и хамбургери, но когато дойде време да се подготви за нещо и да влезе във форма, тя има дисциплина, за да се справи с това."

В този случай това означава също и да работи с диетолог.

Брюнетката има и строго изграден хранителен режим. В него тя много внимава с консумацията на въглехидрати. Лима залага на малки порции и меню бедно на мазнини. Намаляне на количеството приемана сол и подправки, като се храни предимно с задушени тъмни зеленчуци и прости протеини."

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати