Миро мисли за брак

Миро

По-силната половинка от бившият поп дует „Каризма“ смята, че вече му е време да се жени.

37-годишният изпълнител наскоро обзаведе новия си дом, къща в Княжево, с мебели в снежно бяло. Засега компания в къщата му правят само домашните любимци, кучето Розичка и двата котарака.

Гадже в момента Миро няма, но пък затова не спира да се забавлява с приятели. Въпреки многото спекулации относно сексуалността на изпълнителя, той определено си пада по жени.

Красивите момичета, присъстващи във видеоклиповете на певеца, той споделя, че са само бизнес партньорки.

Кога ще го видим официално обвързан с жена, дори и самият Миро не може да каже, но вече тайничко си мечтае да срещне своята половинка. За да не се чувства самотен в студените зимни дни, певецът е поканил цялата си фамилия, да му дойдат на гости от Добрич.

За Галка, бившата му ко-партнорка от „Каризма“, която наскоро се завърна в България певецът говори с обич, но разкарва, че между тях няма нищо повече от добро приятелство.

Миро споделя още, че след приключването на снимките към новия си клип, който беше заснет в пещерата "Очите на Бога", сега релаксира с четене на разказите на Йордан Йовков и книги на други любими автори, сред които британски писател Тери Пратчет.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати