Иван Христов страда за дъщеря си

Иван Христов

Тв продуцентът Иван Христов, който замени съпругата си Вихра за водещата Ирина Сарачинова, почти се просълзи за малката Ава в предаването на Милен Цветков.

Христов откровено сподели за грешките си като начинаещ баща, една от който била по непредпазливост. Той разказа, че когато Ава е била на по-малко от годинка, без да иска я е изпуснал на земята. Макар падането на момиченцето да било жестоко, нямало сериозни последствия.

Друга грешка която отчита относно възпитанието на Ава е, че вместо да я научи да казва „Обичам мама и тате“, я научил да казва "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий".

Очевидно опосумът е пораснал през последните години, тъй като сам признава за грешен примера, който дава на детето си. Но никой и не може да отрече, колко го боли задето не вижда по често дъщеричката си.

"Контактите ми с Ава са много ограничени, заради отношенията ни с майка й. Радвам се, че съда се намеси и сега имам малко повече шансове да прекарваме времето си заедно", споделя Иван.

Той разкрива още, че седемгодишната му дъщеря обичала много да чете. Христов страда и от факта, че няма възможност да даде своя принос към развитието на Ава, поради обтегнатите отношения с бившата му съпруга.

С треперещ глас и просълзени очи, той призна, че съжалявам, задето е баща само за празниците.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари