Зара с нов любовник

Зара

Бившата на Ицо стоте манекенки - Зара, беше хваната в компанията на Иван Тенев, по прякор Универсалния. Той е син на бившия земеделски министър Георги Танев и е женен за манекенката от бившето минало Цвети Бранкова.

Тенев е сочен от МВР за един от големите измамници, който ощетяват държавата от ДДС за редица хранителни продукти. Той е и познат като един от топ плейбойте на нощна София, като бива заместен с много от популярните красавици от българския хайлайф, сред които бившата мис България Ивайла Бакалова и попфолк певицата Анелия.

Според непотвърден източник, Универсалният има интимни отношения с бившата брадърка Зара от около година. Български медии твърдят, че двамата в момента са на романтична почивка в Лондон, като пребивават в апартамент в елитен лондонски квартал, намиращ се в непосредствена близост до двореца Кенсингтън.

Тенев се води за един от най-заможните българи, който притежава редица имоти в София, Пловдив, както къща в Свети Влас и Банско. Наследникът на земеделския министър Георги Танев е и горд собственик на ред скъпи автомобили.

В автопарка си той има "Ферари", джип "Инфинити" и "Порше Кайен", както и поръчково "Бентли". Последно е бил засечен да кара поръчков "Майбах" за 1 милион лева с регистрационна номера от четири еднакви цифри.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти