Джош Дюамел предпочита да гледа Фърги гола

Джош Дюамел, Фърги

Американският актьор Джош Дюамел предпочита да гледа съпругата си както майка я е родила. Актьорът, който през 2009 г. мина под венчилото с вокалистката на Black Eyed Peas – Фърги разкрива, че не може да се насити на женските и форми.

"Тайната на връзката ни е, че ние наистина се харесваме. Опитваме се винаги да разберем, това през което другия минава, така че никой от нас не се чувства самотен", споделя 40-годишния актьор.

Припомняме, че преди време имаше спекулации относно това, че Джош е имал афера със стриптизьорка. Звездата от "Такъв е животът" опроверга това твърдение, като заяви, че предпочита да гледа жените без излишни дрехи по тях. "Но нека се знае, говоря конкретно за съпругата си. С Фърги се чувстваме по-близки от всякога", признава актьорът.

Наскоро изпълнителката на “Big Girl Don't Cry” сподели, че със съпругът й дори вече са готови да преминат на друго ниво. Двамата работят усилено за наследник.

Любопитното в случая е, че преди време звездната двойка се раздели с любимото си куче и това оставило празно място в сърцата и на двамата. Така те решили, че е дошло времето да увеличат членовете на семейсвото си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати