Ивет търси нови таланти в атлетиката

Ивет Лалова

Лекоатлет номер 1 на България за 2012-а година - Ивет Лалова основа собствена академия, в която ще търси нови таланти в този спорт. Академията носи нейното име - “Ivet Lalova Sprint Academy”, като самата тя ще бъде първият му състезател.

Европейската шампионка на 100 метра се надява към тази си инициатива да събере достатъчно обществена подкрепа, като смята, че това предизвикателство поема в най-подходящото време от нейния живот.

"Добре дошли в моя отбор! Казват, че ако си дал от себе си, не си живял напразно... Днес искам да Ви дам част от себе си, от любовта си към атлетиката...", така приветства Лалова всичките си симпатизанти на страницата си ivetlalovateam.com.

"Време е за едно ново начало в края на най-успешната година в кариерата ми. Време е да се осмелим да погледнем към новите възможности. Време е за стъпка напред.

Имам щастието да застана с името си начело на нов клуб - Ivet Lalova Sprint Academy. Аз съм първият му състезател, а до мен ще се включат много деца, млади атлети и любители", казва спринтьорката.

Целта на академията е да се развива не само в професионалния спорт, а също в детския и аматьорския. Лалова желае да привлече както бъдещи надежди в професионалния спорт, така и хора от всякаква възраст и със всякакви възможности.

Водена от нестихващия си ентусиазъм спринтьорката иска да покаже една различна и нова светлина в този спорт. Мечтата й е един ден дете от нейната академия да стане Олимпийски шампион.

"Ще се радвам да срещна подкрепа от феновете си, спорта, институциите и бизнеса. Вярвам, че този път който съм поела е правилен и ще постигнем заедно нови успехи за България", допълни европейската ни шампионка.

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари