Брад Пит плаща 10 млн. долара за секс касета с Анджи

Брад Пит

Една от най-обсъжданите двойки в медийното пространство - Анджелина Джоли и Брад Пит, са замесени в нов скандал. Според непотвърдена информация Брад Пит е готов да платил 10 млн. долара за секс касета, на която са заснети креватни изпълнения на половинката му.

„Брад е толкова отчаян, да предпази децата си от мътното минало на годеницата си Джоли, че ще направи всичко, за да погребе всякакви доказателства от дивите секс сцени, наркотици и щуротии на Анджелина“, разкрива източникът.

49-годишният Брад се опасява, че в цветущото минало на актрисата може да има компромати, които ако станат публично достояние, ще нанесат емоционални и психически разстройства на шестте им деца.

Анджелина Джоли

Според източника, Брад е наел екип от следователи да открият уличаващи доказателства за миналото на Анджелина, тъй като има голяма вероятност 37-годишната актриса да е участвала в неприлични сцени по време на бурните й години от края на 90-те изпълнено с алкохол и наркотици.

"Анджи е била толкова подвластна на наркотиците по това време, че не си спомня много неща, които е правила. Пит ще направи каквото е необходимо, за да купи всички снимки и предполагаеми секс ленти за да не видят те никога бял свят.

Той е готов да плати 10 милиона, ако трябва, за да предпази семейството си. Когато става въпрос за Анджи и децата, парите не са от значение", добавя още източникът.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати