Наоми Кембъл нападната и ограбена в Париж

Наоми Кембъл

Супермоделът от бившето минало Наоми Кембъл е била нападната от улични хулигани във френската столица. Грабителите повалили на земята манекенката, докато тя се е опитвала да си хване такси.

Според близък на Кембъл, нападателите са я следели дълго време преди да действат, като са чакали да остане сама. „Тя е била жестоко избутана и повалена на земята, при което си е разтегнала сухожилие на крака“, това заявил източникът.

Наоми Кембъл и Доронин

Не е ясно какво точно е било задигнато от хулиганите, но най-вероятно целта е била скъпите бижута по манекенката, които тя не сваля от себе си, разкриват запознати.

След инцидента гаджето на Наоми – руският милиардер Владимир Доронин, действал светкавично, като подсигурил на любимата си частен самолет с който тя отпътувала до Вейл, Колорадо.

Там едни от най-добрите ортопеди се погрижили за бързото и възстановяване, като за момента тя ще се придвижва с инвалидна количка и патерици.

Към момента красавицата се възстановява в Маями и се готви за новото си телевизионно шоу, което ще започне следващия месец.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати