Криза в отношенията между Деян и Радина

Деян Донков и Радина Кърджилова

Родното медийно пространство започна да шушука, че една от най-одумваните двойки у нас – актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова, се разпада. При това причината за края на връзката им не е липсата на любов, а натовареният им график.

Източник близък до популярната двойка споделя, че двамата имат много ангажименти през последните месеци и това прави отношенията им почти невъзможни, подари липсата на свободно време.

И Радина и Деян имат изключително натоварен график. Тя получи роля в новия български сериал „Фамилията“, а Донков ще участва в крими-сериала „Четвърта власт“. Освен снимките по новите си проекти, актьорите са заети и с участия в театрални постановки, при което двойката постоянно се разминава в графиците.

Доказателство за кризата в отношенията им се засилила покрай празниците. Коледа и Нова година арт-звездите посрещнали видимо разделени, за разлика от миналата година, когато двамата бяха обзети от романтична еуфория.

Това не е първият път при който Деян Донков има проблеми в отношенията си с любимия човек. Натовареният му график сложи край на връзката с предишната му приятелка – манекенката Кристина Милева.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти