Емануела експериментира с връзване

Емануела

Фолкбомбата Емануела за пореден път изненадва феновете си с любовта си към експериментите. Тя отдавна доказа, че е с нестандартен подход към видеоклиповете си и сценичното си появяване.

Преди време беше с гола глава, а след това се превърна в истинска негърка, премина и куп други превъплъщения, за да изненада и зарадва почитателите си.

Емануела, която в клиповете си е доста предизвикателна, в живота е вярна на новото си увлечение - младия бизнесмен Никола, с когото ту се събират, ту се разделят.

Според зеленооката певица любовната афера на Никола с млада варненска красавица е пълна измислица и неотдавна Емануела за пореден път се събра с хубавия младок.

Но за да покаже, че може да бъде и категорична, тя се превъплъщава в скромна домакиня в новия си клип към песента "Таралеж". След като опитва да ангажира вниманието на половинката си в клипа, Емануела го връзва и му дава доста добър урок.

Емануела е известна с това, че развихря въображението на мъжете и според клюките ги сменя като носни кърпички. На практика обаче тя е имала само няколко връзки, при това доста продължителни и сериозни. Последната й любов, според самата нея, е любовта на живота й.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати