ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ивена остави кръв по пистите

Ивена остави кръв по пистите

Ивена остави кръв по пистите

Фолкпевицата Ивена, която си е закупила всичко необходимо за ски спусканията преди повече от три години, едва преди броени дни решила да се пробва на пистата.

Досега тя не смеела да се качи на ски, за да не пострада и да не се наложи да отказва участия заради изкълчен глезен. Тъй като била на почивка в Пампорово, тя решила, че моментът за ски спускане е настъпил.

Тя отишла на урок до връх Снежанка, но допуснала сериозна грешка - свалила ръкавиците от ръцете си, тъй като преценила, че слънцето пече силно и е доста топло.

По време на първия си урок по ски Ивена паднала, като се опряла върху дясната си ръка. Но тъй като пистата била заледена, ръката й оставила кървава следа върху нея. Кожата на китката й се смъкнала и се залепила на леда.

Според специалисти в ски спусканията това не би се случило, ако певицата не си била свалила ръкавицата. Между леда и ръката й се получила рязка разлика в температурата и това довело до разкъсване на кожата.

Въпреки инцидента певицата е решена да се превърне в една от най-запалените скиорки във фолка и смята да посещава често пистите на Пампорово.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати