Венета Райкова захапа Мара Отварачката

Венета Райкова

Устатата водеща Венета Райкова обяви словесна война на поп-фолк певицата Мария. Причина станало тенекията, която певицата вързала на Райкова, като не се явила в студиото на предаването й.

За да си отмъсти на Мара, че я отсвири, г-жа „Горещо“ започна да бълва змии и гущери по нейн адрес.

Райкова заяви, че най-голямата мечта на Марчето е да направи сватба, която да струва поне един милион. От своя страна водещата саркастично сподели, че “Само мултимилионер може да притежава безценната Мария”.

Тя обяснила това твърдение, като основна причина за това, че щастието на една фолк певица се измерва в пари. Така Мара открила неоспоримият „сексапил“ на Христо Гущеров, сегашната й половинка – веднага щом се запознала отблизо със съдържанието на банковата му сметка.

Мара Отварачката

Водещата на „Горещо“ описа старозагорската дива като момиче идващо от панелните квартали на града, което се е докопало до пари и лукс благодарение на бившия си съпруг – Митко Андонов. Също така Райкова сравни живота на фолк-гърлата с турски сериал.

Освен жлъчните коментари по адрес на новобогаташката, целта на Венета била съвсем да омаскари Мария.

Тя заявила, че последната не се явила на награждаването за Най-горещите мъж и жена за 2012, където била поканена да влезе в ролята на жури, тъй като ще пропусне възможността самата тя да стане - Най-гореща жена на годината, заявила още Райкова.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати