Багата отново на ринга

Багата

Благой Иванов – Багата, който преди година беше намушкан с нож в нощно заведение в София и почти не загуби живота си разкри, че е готов да се завърне на ринга.

Самбистът признава пред родна медия, че се чувства по-готов от всякога да посрещне противника си на ринга. Той заяви: „Тренирах много, спазвах хранителен режим и вече имам уговорен мач.“ Срещу кого ще се изправи на ринга Багата за първи път след връщането му онзи свят обаче не става ясно.

Преди обаче да излезе срещу поредния си съперник Благой възнамерява да заведе любимата си Любина на романтична почивка. Двамата ще отпътуват за Макао, Китай, което само по себе си говори, че слуховете за раздяла между тях не отговарят на истината.

Припомняме, че преди една година световният шампион по бойно самбо Благой Иванов беше намушкан с нож, след което изпадна в кома. Лекарите му даваха минимални шансове за живот, а за да се върне на ринга беше невъзможно да се мисли.

Благодарение на силният ми дух и физика, той успя да се съвземе от преживяния шок и дори да се качи отново на ринга. Вече Багата тренира нормално, след като организмът му успя да се справи с тежката травма.

Когато влезе във Вип Брадър самбистът беше категоричен, че ще се състезава отново. Тогава при него всеки ден ходеше треньор, а след излизането му от риалитито Иванов продължил с тренировките.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати