Данчо Караджов се гордее с голите снимки на дъщеря си

Лора Караджова

Фронтменът на група „Сигнал“ Данчо Караджов признава, че не се срамува от дъщеря си, задето се снима гола в списания – а дори напротив.

„След като Лора може да покаже перфектно тяло и всичко останало, защо да не се съблича? ! Живеем в съвременен свят.“

Така изпълнителят защити дъщеря си Лора Караджова, задето се снима в мъжки списания. Той признава, че за него не съществуват скрупули от този тип, както и никога не е бил поддръжник на консервативното мислене.

Данчо Караджов

Певецът споделя случка от преди години, когато Лора била едва 11 годишна, а брат й Данаил на 14 години, че той лично ги завел в студио за татуировки.

Тогава на Лора и нарисували делфинче на глезена, а на брат й венец и меч. Татуировките не били перманентни, но доказват свободния дух на бащата.

Фронтменът на група „Сигнал“ признава, че никога не е бил привърженик на забраните, дори учителите са се чудили - как така възпитава децата си?

„В нашето семейство никога не е имало патриархат, както и поставяне на граници и догми“, разкрива звездата на българската музиката.

Относно Лора Караджова, тя определено има какво да покаже и не само като визия. Гаджето на Део е една от най-обещаващите изпълнители в Ар енд Би звученето у нас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати