Мария раздели Марая от баща й

Мария, Мара

Поп фолк дивата Мария тотално раздели дъщеря си от биологичния й баща.

След като се раздели с бившия си съпруг - бизнесменът Димитър Андонов, певицата ограничила достъпа на малката Марая до него. Клюката мълви, че откакто изпълнителката се развела с бащата на детето си, тя отказвала да пуска дъщеря си при Андонов в новия му дом.

Детето дори забравило напълно да пита за баща си, а с думата „тати “ се обръща към новия мъж на певицата - Християн Гущеров.

Припомняме, че светската двойка Мария и Митко Андонови се разделиха през изминалата година, след като Андонов разбра за изневяра от страна на фолк звездата.

Така изгоненото Марче се залюби с милионерския син Християн Гущеров, омагьосана от стабилното му финансово състояние, както шушукат столичните клюкари.

От своя страна Андонов също не и остана длъжен. Той създаде ново семейство с друга жена, която за краткото време заедно успя да му роди син.

Въпреки новото си семейство бизнесменът не е спирал да се интересува от дъщеря си, макар и рядко да вижда детето. Фолк фурията категорично забранявала на Марая да посещава Андонов в компанията на новото му семейство, поради което момиченцето дори не познавало братчето си.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати