Алисия пак захапа Николета

Алисия

Враждата между Алисия и Николета Лозанова продължава. Настоящата половинка на Ники Михайлов, възнамерява да пусне нова песен, която за пореден път да бъде посветена на вечната й съперница по неволя - Ни Ло, разкриват български медии.

Парчето ще се казва „Ку*волета“, като целта на лирическата героиня в текста е за пореден път да бъде осмяна бившата плеймейтка. Фолк-фурията възнамерявала песента да бъде мръсен кючек, чиято цел е максимално да подиграе Николетка пред феновете си.

Това ще бъде поредното продължениe на нестихващата вражда между двете през последните две години. Алисия вече посвети няколко песни на г-жа Божинова, сред която беше и парчето „На кръгъл час“.

Николета Божинова
Снимка: Асен Петров

От своя страна Николета не й остана длъжна. Въпреки, че не умее да пее, тя успешно провокира феновете си срещу певицата с различни постове във Фейсбук относно верността на национала към фолк дивата.

Също така в битката си срещу Алисия, Николета успя да приобщи приятелят си Азис, който компенсира с парчета от поп фолк жанра в полза на настоящата г-жа Божинова.

Така в последния си хит „Нещо мръсно“ Костинбродският славей вкара тежката си артилерия от нецензурни думи срещу колежката си в жанра.

Едно може да им се признае, че откакто се обявиха една срещу друга и на двете футболни половинки им се вдигнаха акциите максимално пред медиите и почти не остана жител в България, който да не е чул за някоя от двете силиконови гърли. Това ако не е ПР акция! ?

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари