Софи Маринова замени Устата с Лоренцо

Софи Маринова

Ромската перла Софи Маринова все по-често се появява на сцената със сина си Лоренцо. Двамата вече имат записани песни, и гласовете им много си подхождат, смятат спецове от музикалния бранш.

Софи, благодарение на която кариерата на Устата се разви мълниеносно, след като години наред буксуваше, за разлика от него не е канена като рекламно лице.

Устата успя да направи добри пари от участие в различни реклами. Кариерата на Софи Маринова дори и след интереса към нея покрай Евровизия съвсем не е на ниво, което да й осигури стандарта, на който е свикнала.

Вместо да се отчайва, Софи е предприела нова тактика - тя привлича вниманието на медиите с дуетни изпълнения със сина си Лоренцо.

Един от музикалните проекти на Софи с участието на малкия Лоренцо е микс на известни ромски песни. Миксът дори вече има и клип, с който Софи се гордее, тъй като е направен в родния й град Етрополе.

Друг проект на Софи и талантливия й син е любовна песен, в която личи, че малкият наистина ще има добро музикално бъдеще, ако реши да развие таланта си на сцена.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати