Галена - все по-стилна

Галена

Фолкзвездата Галена изненадва феновете си по участия с новия си стил на обличане. Красивата изпълнителка, която до неотдавна се появяваше със щедро разгърдени тоалети, днес блести на сцените на популярни клубове с тоалети, характерни за холивудски актриси.

Галена все по-често започна да избира за участията си тоалети, които загатват за пищния й бюст само с това, че са плътно обгърнали горната част на тялото й.

Дълбоките деколтета са оставени в миналото и са заменени с рокли с едно рамо или с тоалети, които разкриват само фините ръце и красивите крака на певицата.

Галена залага на едноцветните тоалети, като напоследък отдава предпочитанията си на черното, бялото и на розовото. Като истинска любителка на модните тенденции тя носи големи златни обеци, които ефектно се съчетават със семплата кройка на тоалетите.

Любимата комбинация на певицата е черно и златно, като отново тя оставя на фантазията на феновете да я поразголят мислено, защото на сцената тя е почти като монахиня. Ако в скоро време реши да замени и късите рокли с дълги, това ще е наистина тотална промяна, шушукат нейни колежки, които не жънат успех дори когато се появяват доста разголени на участие.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати