Долче и Габана създават аромат за бебета

Доменико Долче и Стефано Габана

Италианският тандем Доменико Долче и Стефано Габана възнамеряват съвсем скоро да пуснат на пазара парфюм за бебета. Цената на 50 мл. флакон ще бъде 28 паунда.

Италианските дизайнери разкриват, че бебешкият парфюм ще съдържа есенция от цитрусови плодове, пъпеш и мед. Те признават, че са вдъхновени за този проект от „мекотата и свежестта на бебешката кожа.“

Ароматът за най-малките няма да съдържа алкохол и ще бъде унисекс, така че няма да има значение дали бебока е момиче или момче, за да ползва популярната марка.

Тази идея обаче не беше много добре приета от редица родителски сдружения, които сметнаха, че това е ненужна глезотия и най-вероятно няма да бъде увенчана с успех.

В свое изказване самият Стефано Габана заяви, че „бебетата не биха могли да миришат по-сладко и че ароматът, който промотират ще бъде просто за да подчертае техният.“

Това не е първият опит на моден гигант, да пусне парфюм за майки и бебета. Преди време британската марка Бърбъри изнесе на пазара тоалетната вода Baby Touch, а Булгари пусна парфюм Petits et Mamans.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати