Грип тръшна Мариана Попова

Мариана Попова

Коварен грип тръшна Мариана Попова на легло и попречи на сценичните й изяви. Заради болестта докторите са препоръчали на певицата да не се опитва да се изявява на сцена, за да не пострада сериозно гласът й.

Мариана е много притеснена, защото не обича да е болна и да се застоява дълго време в леглото вкъщи. Тъй като е доста чувствителна към лекарствата и страда от различни алергии, певицата успяла да развие алергия и към едно от лекарствата, които й били предписани.

Камелия

Певицата се надява в най-скоро време да е отново във форма, за да може да пее на сцена. Заради болестта й се наложило да отмени участието си в известен столичен клуб.

Фолк певицата Камелия, която знае колко е неприятно за една изпълнителка да не може да пее, има своя рецепта за предпазване от грип. През зимата тя всеки ден изяжда по една-две скилидки чесън.

По този начин предпазва организма си от грип, тъй като е наясно с полезните действа на чесъна. Камелия признава, че изобщо не я притеснява специфичният аромат на природното лекарство, което ползва.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари