ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Николета Лозанова става съперница на Златка

Николета Лозанова става съперница на Златка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Николета Лозанова
Снимка: Краси Танев

Николета Лозанова ще е голяма съперница на телевизионния екран, но не на вечната си съперница Алисия, а на Златка Димитрова, която от плеймейтка се превръща в телевизионна звезда.

След като стана ясно, че Златка ще грее от екрана, Николета, която постоянно твърди, че изглежда добре пред камера, също се е уредила с предаване.

Черната Златка

Не е ясно как ще реагира на тази новина Алисия, която отглежда сина на настоящия съпруг на Николета - футболиста Валери Божинов. Двете постоянно си разменят реплики в социалната мрежа и не пропускат възможност да кажат нещо неприятно една за друга по завоалиран или не толкова скрит начин.

Николета Лозанова, която се пробва в амплоато на певица, е убедена, че ще се справи перфектно с предизвикателството да е водеща от малкия екран. Феновете й отсега са нетърпеливи да я видят в ролята на водеща.

Все още е тайна какво ще е предаването на Николета Лозанова, но същото е и с предаването на Златка - докато двете не грейнат от екрана, няма да стане ясно коя е по-голямата любимка на зрителите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest