ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анелия събра тен на екзотичен плаж

Анелия събра тен на екзотичен плаж

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Анелия събра тен на екзотичен плаж

Фолк звездата Анелия е горда със златистия си тен, който е получила на екзотичен плаж. Тя заминала за Доминикана, където се чувствала най-добре по време на свободното си време.

Певицата имала нужда от пълноценна почивка, за да се възстанови от усилената работа, която според близките й полагала за осъществяването на музикалните си проекти.

Анелия предпочела да се излежава на плажа в Пунта Кана, където събирала възхитени погледи. Фигурата на певицата, която тя вае с упражнения и диети, изглеждала много добре в скъпия бански костюм, който тя избрала за доминиканския плаж.

Анелия много обича да пътува по света, и предпочита да почива на екзотични места, защото те я зареждали с много енергия за бъдеща работа.

Певицата, която напоследък е доста напрегната след зачестилите остри забележки на колежката си Емилия, имала нужда да се поразтовари не само физически, но и психически.

Емилия, която живее с бившия мъж на Анелия – бизнесмена Коко Динев, не пропуска шанса да отбележи, че Анелия не е харесвана от никой във фолк гилдията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest