ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Камелия става писателка

Камелия става писателка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Камелия става писателка

Фолк фурията Камелия, която показа таланта си като телевизионна водеща, смята да стане и писателка. Певицата, която е една от най-канена за участия в клубове из цялата страна, иска да повдигне завесата на някои от тайните в живота си.

Отсега феновете на певицата с голямо нетърпение очакват мемоарите й, тъй като има много пикантни моменти, които не са съвсем ясни за широката публика.

Камелия, която се слави като една от най-разкрепостените дами на българския поп фолк, ще опише перипетиите в живота си, които са я направили такава, каквато е сега.

Тя е преминала през много трудности, които обаче са й помогнали да стане по-отговорна към действията си. Феновете й се надяват в книгата да прочетат подробности от личния й живот.

Не е ясно засега как ще реагира на мемоарите любимият на Камелия – Цветин, който повече от 12 години е неразделен с нея. Особено ако има описания на интимни моменти с предишните мъже в живота на Камелия. Въпреки че не го показва, Цветин се дразни, че преди него любимата му е имала други сериозни връзки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest