И Краси Радков си тръгва от Слави!

Краси Радков

Според последната клюка в медийното пространство, поредният член от екипа на Слави Трифонов, който ще си тръгне, е комикът Краси Радков.

Тази новина гръмна из етажите на телевизия Би Ти Ви. Освен, че планува да се раздели с „Шоуто на Слави“ Радков е замислил да прави и собствено комедийно шоу.

Вече девет години Краси Радков работи с екипа на „дългия“, като договорът му с предаването източа в края на юни месец.

Актьорът обаче възнамерява да не го подновява, тъй като му писнало да носи на гърба си цялото шоу, разкриват български медии.

Комикът искал вече сам да си бъде шеф и въпреки, че до този момент никой от екипа на Слави не си е позволявал да му влиза в пряка конкуренция, Радков е убеден, че това е шансът му да направи собствено шоу.

Последно от „Шоуто на Слави“ си тръгна певицата Нели Петкова, която реши да гради самостоятелна кариера в поп музиката, както направиха предшественичките и Нина Николина, Марияна Попова, Алекс Раева и Деси Добрева.

Росен Петров дълго време стоеше непосредствено до учиндолеца, но и той напусна през 2008 г., за да прави собствено предаване. От известно време в кулоарите на телевизията, се коментира за актьорите Краси Радков и Виктор Калев, че се готвят да напуснат гологлавия шоумен.

Дали те ще са следващите бегълци от Слави, времето ще покаже? !

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
19.07.2016 16:47
Най-добре цялото предаване да си отиде - изтърка се вече.
6
0