Путин има второ извънбрачно дете

Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин шокира обществеността с новината за второ извънбрачно дете от 29-годишната гимнастичка Алина Кабаева.

Кабаева е бивша олимпийска шампионка, която вече има един син Димитрий на три години, за когото се смята, че баща е отново държавния глава.

Владимир Путин

Кабаева е родила момиченце през ноември от настоящият президент на Русия, който е с 30-години по-възрастен от нея. Според кореспондент на американският вестник "New York Post" Путин е посетил майката и двете й деца в двореца в Сочи Бочаров ручей, където наскоро бе връчен руски паспорт на френския актьор Жерар Депардийо. Замъкът е по-известен като летния царски дворец и е построен през 30-те години на миналия век.

В интервю дадено за руско списание през 2011 г., бившата гимнастичка Алина заявила, че Димитрий, който е кръстен на тогавашният президент на Русия - Дмитрий Медведев е всъщност неин племенник, а не син.

Слуховете з авръзка между олимпийската шампионка и най-важния човек в Русия тръгват още в края на 2008 г. Тогава собственикът на вестника „Московский кореспондент” – руският милиардер Александър Лебедев заяви, че публикацията на медията е неоснователна, след което закрил изданието. Въпреки това слуховете по този повод, продължили да се размножават.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти