ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Жената на Мохамед Али го държи под ключ

Жената на Мохамед Али го държи под ключ

Мохамед Али

Последната съпруга на американският бокьор Мохамед Али – Лони го държи като затворник в собственият му дом. Тя го извеждала само, когато иска да прави пари от него. Това твърди братът на легендарният боксор Рахман Али пред американска медия.

Настоящата съпруга на Мохамед Али – Лони, злоупотребява с влошеното му здравословно състояние и факта, че той не може сам да управлява, нито тялото си, нито разсъдъка си.

"Брат ми не говори, дори не ме позна, когато отидох за последно да го видя", споделя 69-годишният Рахман, пред американския таблоид Нешънъл Инкуайър.

"Здравето му е силно влошено, а съпругата му Лони и нейното семейство го държат под ключ, а аз не мога нищо да направя. Откакто е с него, тя му донесе само зло", споделя по-малкият брат на великия спортист.

Рахман твърди, че Лони, която е четвъртата поред съпруга на Али, се е омъжила за него единствено заради парите му и ще направи всичко възможно, за да не получат нищо деветте му деца, след като той си отиде от този свят.

Братът на 71-годишният боксьор споделя още, че Ли е жадна за пари и го води по унизителни публични събития, само за да спечели повече пари.

Противно на твърденията на Рахман Али, семейството на легендарен боксьор разпространи негова снимка, на която той изглежда в сравнително добро здраве, предвид болестта му Паркинсон.

Фамилията на Али се събрали заедно в семейния дом във Финикс, за да гледат Супербоул, където легендарният спортист облечен във фланелка на Балтимор Рейвънс, отпразнувал победата на любимия си тим, редом до жена си Лони.

Припомняме, че някогашният шампион в тежка категория Мохамед Али страда от тежка форма на болестта на Паркинсон от 1984 г. За последно Али беше изпаднал в критично състояние през декември 2011-та, но за щастие оттогава се чувства по-добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest