Теодора се цели в Аспен

Теодора се цели в Аспен

Фолк певицата Теодора отскоро е запален фен на ските и в скоро време смята да има достатъчно умения, че да се спуска по пистите в световноизвестния ски-курорт Аспен.

В момента изпълнителката все още се учи да усвоява уменията да кара ски, но е твърдо решена до края на сезона вече да е достатъчно подготвена.

Почти всички приятели на певицата са скиори открай време и само тя е била изключение от голямата ски-компания, която постоянно обикаля родните писти и тези в чужбина.

Теодора, която е известна с любовта си към скъпите маркови тоалети, си е купила бутикова екипировка, за да изглежда перфектно и на пистата, където може да срещне свои фенове.

Всяка свободна минута Теодора решила да посвети на усъвършенстването си на пистите, затова редовно смята да отскача до Банско, където вече е наела учител.

Освен зимния спорт, който я е увлякъл доста сериозно, Теодора е запленена и от новия си проект с гръцкия композитор Константинос Пантзис. Той създаде авторска песен специално за българската изпълнителка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати