ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»7 часа разлика се завръща на малкия екран

7 часа разлика се завръща на малкия екран

7 часа разлика

На 24 февруари един от най-харесваните телевизионни сериали в българския ефир „Седем часа разлика“ се връща в праймтайм.

На сайта на bTV се появи информация с кратък анонс за най-новите серии на сагата. Те ще бъдат излъчвани в обичайното за сериала време – в неделя, от 20 часа.

Почитателите на сериала ще имат възможността да проследят началото на развръзката на трети сезон от поредицата, където Мая (в ролята Боряна Братоева) беше на път да разкрие на бившето си гадже Тео (Тодор Дърлянов), че може би е бил заразен с ХИВ.

В същото време Роки (Тони Минасян), който е син на бизнесмен-мафиот Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов), откупи бара от баща си, от което той не остана никак доволен.

Междувременно оттатък океана Пол Станков (Николай Сотиров) започна битка, в която ще се опита да се пребори с желязната Таня Стоева и да отведе си дъщеря си Мая при себе в Америка.

Каква ще бъде развръзката в отношенията между съдия Таня Стоева (Ваня Цветкова) и дружката й от детинство Милото предстой да разберем в новия сезон на хитовия сериал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest