ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Хю Джакман мрази слухове за гейове

Хю Джакман мрази слухове за гейове

Хю Джакман

Австралийският актьор Хю Джакман, който е женен за Дебора-Лий Фърнес в продължение на почти 17 години - признава, че съпругата му не е позитивно настроена на постоянните спекулации за неговата сексуалност.

"Постоянно се злоупотребява с името ми, като ме заместват с различни гей афери. Наскоро пак имаше такава. Това никак не се харесва на жена ми", споделя актьора.

Освен слуховете за сексуалната му ориентация, не малко са и тези, които постоянно го развеждат с жена му, която е с 13 - години по-възрастна от него.

Джакман се срещна с бъдещата си съпруга на снимачната площадка на австралийския сериал „Корели“ през 1994 г. Двамата сключват брак през 1996 г.

"Когато се запознах с жена ми и двамата бяхме без половинки до себе си. Чувствах се щастлив да бъда необвързан, тъй като преди това имах доста трудни взаимоотношения в театралното училище. Живеех с по 120 долара на седмица, като студент до 26-тата си годишнина ", спомня си Джакман, който е номиниран за "Оскар" за ролята си като Валжан в мюзикъла "Клетниците".

"И тогава, когато срещнах Деб осъзнах, че е 10 пъти по-добре да съм с нея в сравнение с ергенския ми начин на живот. Тя беше много красива, невероятно забавно – с огромна енергия и дух и абсолютно неудържима. Тя ми вдъхна истинско доверие, тъй като самата тя притежаваше доста увереност. Бях хлътнал до уши по нея. Тя беше точно противоположното на мен тогава", разказва актьора с усмивка на лице.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати