Деян Донков обича предизвикателствата

Деян Донков

Звездата на народния театър Деян Донков разкрива, че обича да се „гмурка“ в различни предизвикателства. Така той обяснява участието си в новото риалити организирано от продуцентите на ”Междинна станция” Андрей Арнаудов и Иван Христов.

„От мен може да се очаква всичко. Понякога съм тих и спокоен, друг път точно обратното. Обичам да се впускам в различни приключения“, споделя актьорът. Донков признава, че в риалитито очаква да се срещне с хора, с които реално в живота не би се сблъскал и това той намира за истинско предизвикателство.

Любимият на актрисата Радина Кърджилова обича високите скорости и е готов да се изправи пред всичко, за да спечели наградата от 250 000 лева. От едно обаче Донков има страх и това са всички видове паяци, като има истинска фобия от тарантули. Дали този страх ще преодолее в новото риалити шоу, предстои да разберем?

Хубавото в случая е, че формата на предаването, което е нещо средно между „Сървайвър” и „Биг Брадър”, няма да налага пълна изолация на участниците, така почитателите на актьора могат да продължат да се наслаждават на превъплъщенията му в театър „Иван Вазов“, тъй като той няма да слезе от сцената.

Риалити шоуто “Къртицата” ще започне от 25 март в ефира на TV7. В първия сезон на предаването ще участват и някои други популярни лица, сред които поп-фолк певеца Азис и плеймейтката Николета Лозанова. Там те ще живеят рамо до рамо със своите фенове.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати