Скандал между Райна и Лияна

Райна

Поп-фолк принцесата Лияна, която е братовчедка на колегата си Константин, бе замесена в лют скандал с певицата Райна. Според интриганти от поп-фолк средите едрогърдата красавица не можела да понася македонката, която преди време топлеше леглото на братовчед й.

Това отприщило неприязън от страна на Райна и когато двете се засичали по светски купони, се разминавали, без да си кажат и една дума.

Лияна

Райна е известна с това, че бързо се пали като всяка македонка, и според клюкари се е стигало и до размяна на реплики. Лияна обаче отрече това да е така и с нежна усмивка довери, че просто харесва сегашната любов на братовчед си – Надя.

Коцето се ожени за красивата блондинка, след като изкара доста години заедно с Райна. Двамата бяха канени като дует на участия из цялата страна и дори бяха поканени във ВИП брадър.

Лияна твърди, че няма професионални, нито емоционални проблеми с македонката. Райна пък досега не е разкрила дали е намерила новата си любов и посвещава времето си предимно на домашните си любимци, откакто се раздели с Коцето.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати