ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Слави Трифонов смъмрен от народа

Слави Трифонов смъмрен от народа

Слави Трифонов
Снимка: Шоуто на Слави

Както се очакваше Слави и екипът му са сред тези, които не одобравяха управлението на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов. Може би една от причините е лична, тъй като бившият пожарникар не пожела нито веднъж да седне на диванчето пред Слави, като министър–председател и да отговаря на неговите въпроси.

Екипът на Дългия провокираха зрителите да изразяват недоволството си от управлението на Борисов, а по никакъв начин не отчетоха това какво все пак то направи за различните сфери, както и за инфраструктурата на страната ни. От времето на Комунизма не беше изграден един булевард както трябва, какво да говорим за магистрала.

Протестите срещу правителството и ЧЕЗ накараха Слави да яхне метлата на народно недоволство, като си позволи да отговаря на въпроса. "Ако Бойко си тръгне, кой да дойде на власт? " Слави даде отговор, както следва - че в ситуация, която няма добро и зло се избира по-малкото зло! ? ! Кое е по-малкото зло...питам аз?

Шоуменът и „Ку-ку бенд“ се опитаха максимално да надъхат хората към въстание, като изпълниха песните “Боят настана” и “Къде си вярна ти любов народна”.

Припомняме, че през 1997-ма година, когато Трифонов беше още в „Каналето“ това бяха песните, които спомогнаха да свалят правителството на Жан Виденов.

В живото предаване на „Шоуто на Слави“ от понеделник вечерта, в което активно участваха и сценаристите - Иво Сиромахов, Филип Станев и Тошко Йорданов, се опитаха да изкарат народното недоволство с пишман патриотизъм. Въпреки това те не успяха да срещнат пълното одобрение на зрителя, както вероятно би се случило преди време.

Сред многобройните коментари преобладаваха негативните. Ето и някой от тях:

Ники Николов пише: “Защо не информираш малко по-добре твоите хора и сценаристи? Преди 10 години, още по време на управлението на Иван Костов, приеха закона за ценообразуването на тока, след това по време на управлението на СМЕШНИЯ НИ ЦАР, същият продаде НЕК, сви няколко големи зелени в джоба и ни докара ерепетата, "Таксата" пренос и достъп до електропреносната мрежа". А великото управление на ГЕЙ Станишев се разписа с добавката "зелена енергия" и договорите, с които електроенергията от възобновяеми източници се изкупува на твърде високи цени. И пак - къде е вината на ГЕРБ! ?

Георги добавя: “Хора, човекът, когото дискутираме просто прави пари. За ефирното си време той се опира на сценаристите си, от които зависи всичко. Доколко е патриот или не, има общо с това колко пари ще направи. Извън екрана, всичко (предполагам) е кинти. Имате грешните очаквания към грешния човек, това е всичко.”

Според Зорница: “Слави Трифонов е един селянин-шоумен, който се радва на популярност сред народа, благодарение на политическата сатира и "смелото" осмиване на политиците и правителството. Такива "шоумени" има във всяка държава, включително и тук, но те в никакъв случай не претендират да бъдат едва ли не "гласът на народа" както прави Трифонов.”

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати