Преслава пропуска таланти, Миро печели фенове

Преслава

Фолкзвездата Преслава, която е в журото на „Гласът на България”, изглежда явно притеснена и не се чувства в свои води, коментират във фолк гилдията.

Може би това допринесе за някои нейни грешни решения, които тя след това сама призна и сподели пред зрителите, че не знае защо не се е обърнала за определено талантливи кандидати за слава.

За да си придаде повече увереност, фолкзвездата постоянно употребява музикални термини, като понякога обаче ги бърка и се налага по-начетените й колеги като Данчо Караджов да я поправят.

Миро обаче успява да се справи блестящо като жури в шоуто и реагира на секундата, когато усети, че става въпрос за истински талант. Точно затова той натисна бутона за завъртане на стола в секундата, в която чу гласа на кърджалийката Вася Попова, а след това го последваха всички останали от журито.

Миро реагира естествено и се радва като дете, когато открие нов талант, а при наличието и на други кандидати да го изберат в отбора си талантливият певец или певица избира отбора на Миро.

Така например, когато Преслава по неясни причини не избра талантливия Христо Михайлов, който беше точно за нейния отбор, Миро реагира светкавично и го избра, а Данчо Караджов сподели, че момчето пее по-добре от професионалните фолк-изпълнители. Преслава пък се аргументира с това, че й липсвала орнаментика в изпълнението.

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари