ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна се пусна на Коцето

Райна се пусна на Коцето

Райна

Фолк певицата Райна отново се събра с бившата си половинка Константин и с това отприщи яка вълна от клюки във фолк средите.

Наистина, двамата бяха заедно на служебен ангажимент в Стара Загора. Въпреки че Райна и Коцето просто пееха заедно на една сцена, показваха прекалено силна близост по време на изпълненията си.

Сред гостите на клуба дори се заговорило, че по всичко личи, че двамата не са забравили моментите, когато са били заедно денонощно.

Райна не веднъж е твърдяла, че Константин отдавна е затворена страница за нея, но въпреки това не демонстрира връзка с мъж, откакто се е разделила с него.

От своя страна Коцето, който споделя, че иска още едно дете от красивата си съпруга Надя, бил леко обезпокоен, че има шанс завинаги да с прости с възможността да вижда Райна.

Певицата наскоро споделила с приятели, че има намерение да живее в чужбина, където да се отдаде на голямата си страст – психологията. Тя дори е завършила семестриално специалността и търси клиника, където да изкара стажа си.

Рейтинг

5 8
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ягодка
Ягодка
02.10.2013 12:01
Не би трябвало Райна да се занимава с Коцето повече, той ще я дърпа непрекъснато назад и надолу. Тя е умно и хубаво момиче и заслужава нещо много по-прекрасно от този мъж!
2
2
ууу
ууу
17.09.2013 11:57
ако константин го допусне, значи е пълна свиня и не уважава и обича съпругата и детето си (не знам защо хората казват, че такива неща нямат връзка с децата - естествено че имат - децата трябва да са пълни идиотчета, за да не се повлияят от драмата в къщи?!). райна не беше ли известно време гадже с партньора си от денсинг старс?
1
1
криси
криси
27.08.2013 13:39
Не бива хората да се намесват в такива отношения.Понякога те повлияват.Той -Коцето си е любовчия,но вече би трябвало да е улегнал мъж,баща на дете и съпруг на млада и хубава жена.Райна е имала възможност,щом съдбата ги е разделила,няма смисъл,ама въобще.Раните трудно зарастват,но зарастват...бяха хубава двойка,може и сега да си пеят,но....толкова...
1
0
МАЛИНКА
МАЛИНКА
18.08.2013 20:52
МОЖЕ БИ СТАВА,АМА НА ДАЛИ.РАЙНА Е ИЗПЯТА ПЕСЕН.
2
0