ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Посветиха парче и на Куката

Посветиха парче и на Куката

Куката

Рапърите използват всеки повод, за да създават новите си парчета. И докато Румънеца и Енчев решиха да се покажат като социално ангажирани и създадоха парче, свързано с протестите срещу монополите, рапърът Honn Kong направи песен за любимия си герой - Куката.

Куката е героят с огромно количество фенове, които гледат сериала "Под прикритие", който е с невероятно висок рейтинг не само у нас, но и в други страни, където хората направо са полудели по него.

Рапърът е кръстил парчето си "Куката" и то е посветено изцяло на лошия герой с благородна душа от хитовия български сериал за подземния свят и внедряването на ченге под прикритие в редиците на лошите.

Рапърът Honn Kong не е създал само парчето, възпяващо героя от сериала "Под прикритие", блестящо изигран от Мариан Вълев. Той е създател и на музиката за част от саундтрака на българския филм "Шменти капели".

Създателят на рап-парчето за Куката е известен също така и с кавър-версията си на вечния хит на Тодор Колев "Черно море", която направил със съгласието на великия актьор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати