Преслава си пази бутона

Преслава си пази бутона

Фолк звездата Преслава, която представлява една четвърт от журито в надпреварата за музикални таланти „Гласът на България”, е истинска палавница, когато стане дума за бутони.

Всеки от четиримата оценяващи талантите – Преслава, Данчо Караджов, Вики Терзийска и Миро – има бутон пред себе си, който натиска, за да се обърне столът му към неизвестния талант.

Така членът на журито изразява желанието си този пробиващ си път към славата певец или певица да стане част от неговия отбор. Не веднъж се случва вече Преслава да взима решения вместо останалите си колеги.

Когато Преслава прецени, че певецът си заслужава, не се притеснява да скочи от стола си и да изтича до останалите столове, за да натисне бутоните на колегите си.

Когато обаче Вики се опита да натисне бутона на Преслава, фолк бомбата буквално легна върху него, за да го защити с пищната си гръд. При този отпор Вики нямаше как да успее да пробие защитата.

Напоследък Преслава е по-благосклонна към талантите в шоуто и натиска бутона си дори когато талантът на поредния кандидат за слава е спорен.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати