Рапър се прехласна по Галена

Рапър се прехласна по Галена

Рапърите са на път да превземат звездите на фолка. Съчетанието от извивките на гласовете на едрогърдите фолк бомби и бързия поток от думи се превръща в перфектна печеливша комбинация.

Това доказа и рапърът 100 кила, който направи дуетно парче с фолкзвездата Галена. Двамата изпълниха заедно парчето на рапъра с наименование „Аз съм шест”.

Не за пръв път рапър се комбинира с фолкзвезда, за да бъде впечатлена публиката. Неотдавна това направи Анелия, която направо взриви посетителите на първите хип-хоп награди, като се появи в дуетно парче с рапъра Алекс Пи.

Най-вероятно Галена ще направи истинско дуетно парче с рапъра 100 кила, който се смята за най-пробивния в хип-хоп жанра. Преди доста време рапърът Устата успя да изгрее под крилото на Софи Маринова, която разнообрази парчетата си с негова помощ.

Напоследък обаче Устата започна да се изявява предимно солово на участия, а Софи Маринова най-вероятно ще трябва да потърси професионална утеха при друг рапър. Нищо чудно това да се окаже нова добра комбинация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати