Джъстин Бийбър разочарова феновете си

Джъстин Бийбър

Тийн идолът Джъстин Бийбър разгневи многобройните си фенове дошли да го гледат на живо на негов концерт, който се проведе в зала O2 Arena в Лондон на 4 март.

Причина за разочарованието на феновете, станало голямото закъснение на 19-годишният канадски певец, който се появил в 22:38 на сцената, при обявен концертът с начало 20:30 часа. Много от феновете отишла дори два часа по-рано от обявения час на концерта.

След като се появил на сцената, Бийбър бил освиркан от голяма част от публиката. Много от тийнейджърите и по-малките деца не успели да изчакат края на концерта, тъй като е трябвало да ходят на училище на следващия ден и са бързали да хванат последните влакове, за да успеят да се приберат по домовете си.

В мрежата се появиха много негативни коментари относно закъснението на тийнзвездата: „Имаше много разплакани деца, които не успяха да останат до края на концерта“, написа един от присъстващите на музикалното събитие в социалната мрежа.

Друг източник разкрил, че публиката била много разочарована и от факта, че трябвало да слушат хитовете на Майкъл Джексън около 45 минути, докато Джъстин най-накрая се е появил.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати