Мария Илиева замаяна от Париж

Мария Илиева

Поп принцесата Мария Илиева е толкова щастлива, че е в Париж, че не спира да информира феновете си за това какво й се случва с помощта на постове в социалната мрежа.

Мария Илиева бе поканена да пее в прочутата зала "Олимпия", за да изпълни дуетното й парче с португалската звезда Тони Карейра. Нашата певица бе поканена да блесне три поредни дни на сцената на "Олимпия".

париж

Дуетната песен на Тони Карейра и Мария Илиева носи името "Първата голяма любов" и според много музикални познавачи има всички възможности да се превърне в хит.

Мария публикува в страницата си в социалната мрежа снимки от хотелската си стая и дори как прави упражнения в леглото веднага след събуждането си от сън. Луксозната стая е с огромно легло, в която грациозната певица изглежда съвсем мъничка.

Певицата е в истинска еуфория от гостуването си на сцената на зала "Олимпия", където пеят само най-известните певци и певици от цял свят. Тя дори се превърна във фоторепортер и прави забавни снимки от града на любовта, които публикува в страницата си.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати