Галена спря да заголва бюст

Галена спря да заголва бюст

Фолк певицата Галена напоследък се е превърнала почти в монахиня, наблюдават нейни фенове, които я следват от участие на участие по заведения.

Палавата брюнетка, която бе известна с това, че от време на време някоя от гърдите й изскачаше от оскъдния й тоалет по време на изявите й на сцена, сега прави впечатление на сдържана дама.

Деколтетата на певицата дори не са загатнати, напоследък тя предпочита рокли, които напълно скриват от погледа на зажаднелите за женски прелести фенове на Галена целия й бюст.

На скорошно участие тя дори се появи с рокля, която бе плътно по шията й, което я оприличаваше на египетска кралица. А и роклята беше златна и с египетски елементи.

Единствената радост, която предоставя Галена на феновете си от мъжки пол, които искат да плакнат очи напоследък, е голият й гръб и изваяните й бедра под късата рокля.

Преди години имаше период, в който певицата беше наддала излишни килограми, и тъй като сега стриктно спазва режим, тя с удоволствие показва стругованите си бедра на публиката.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати