Мария сменя лимузини като кърпички

Мара Отварачката

Фолк звездата Мария, която така и не успя да се отърве от прякора Мара Отварачката, е обект на завист от страна на свои млади и не толкова млади колежки.

След като заряза бащата на дъщеря си Марая и се хвърли в обятията на милионерски син, тя е гледана като писано яйце и всеки неин каприз се изпълнява веднага.

Мария искала да се вози на Майбах и тази нейна прищявка веднага била изпълнена. Наскоро обаче тя внезапно решила да смени за пореден път колата си и поискала нов модел Порше.

И тази нейна поръчка била изпълнена веднага, за което Мария не спряла да разказва на колежките си. За певицата е много важно, че дъщеря й може да израсне в условия на невероятен лукс. Марая се радва на грижи, достойни за кралска дъщеря.

Когато е била малка, Мария е живяла в не особено комфортни жилищни условия и се налагало да се примирява с липсата на много неща.

Днес обаче тя затрупва със скъпи играчки дъщеричката си, а за себе си избира друг вид играчки - скъпи коли. Освен това тя е фенка само на френски и японски дизайнери, чиито творения са доста солени.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария
Мария
22.09.2013 00:03
Стези изкуствено надути устни е като ХИПОПОТАМ-джудже! Ха-ха-ха!!!
0
0