ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Софи Маринова - най-после булка

Софи Маринова - най-после булка

Софи Маринова

След като два пъти се почувства изоставена пред олтара, Софи Маринова най-после ще облече сватбената рокля и ще се врече във вярност на любимия мъж.

Ромската перла бе зарязана два пъти от доведения си син Дачо, заради когото изостави бащата на сина си Лоренцо. Дачо обаче само използваше Софи като златна кокошка, съжаляваха я колежки.

Въпреки че беше наясно с това, Софи толкова обичаше по-младия от нея Дачо, че го затрупваше с подаръци и на два пъти организира сватбата им, като плати десетки хиляди левове. Сватба обаче нямаше.

След като претърпя разочарования от раздели и събирания с Дачо, Софи най-после е намерила мъж, който се грижи за нея и не я кара да го издържа.

За да не урочаса връзката си, тя го крие от камерите на журналистите и мълчи като партизанин по въпроса как се казва мъжът и с какъв бизнес си изкарва хляба.

Според клюката обаче той бил висшист и заемал солидна позиция в общински съвет. Той поискал ръката на Софи и тя с радост се съгласила. Двамата се водят сгодени, а сватбата ще се вдигне през лятото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати