Вики и Преслава пред война

Преслава

Фолк примата Преслава и колежката й от журито в шоуто "Гласът на България" Вики Терзийска не са в добри отношения според клюките и това се дължало на певицата от група "Мастило".

Според слуховете още от старта на шоуто Вики не крие неприятното си отношение към фолк звездата. Злите езици твърдят, че интригата е заради бизнесмена Коко Динев, с когото Вики е имала отношения и подозирала, че и Преслава е била прехласната по мъжа на колежката си Емилия.

Вики е категорична, че такова нещо няма, но от време на време не се сдържа и подмята язвителни реплики, чиято цел е да омаловажат това, което е постигнала в бранша си Преслава. Не се знае дали това няма да прерасне във война, ако Преслава реши да отвърне на ударите.

Освен това Вики се опитва да привлече вниманието на кандидати за слава, за които не се обръща първа - тоест не ги одобрява веднага. Но след като има някой, който ги е харесал, тя натиска копчето и започва да убеждава желаещият да спечели шоуто, че тя е неговият човек.

За да успее, тя пуска в ход основни женски оръжия, когато става въпрос за мъж, желаещ да успее в шоуто. Вики отмята коси, гледа премрежено и не се свени да прави комплименти за външността на мъжете, които иска да прикотка в отбора си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати