ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Колко Галини има във фолка

Колко Галини има във фолка

Кали

Голяма част от фолк певиците не са били кръстени от родителите си с имената, с които са известни на феновете си. Много от почитателите на известните фолк гърла дори не подозират истинските им имена.

Познавачите обаче знаят, че две известни фолк певици се казват Галина - това са Глория и Кали. И докато Глория е избрала за себе си име, което означава на латински слава, то артистичното име на Кали се дължи на индийската богиня на смъртта.

Глория

В творческия път на Кали имаше дълъг период, в който тя се увличаше по индийските традиции и дори имаше група, с която танцуваше индийски танци и се появяваше на сцената с характерната за индийките червена точка на челото.

Има още една Галина - това е фолк звездата Галена, която според клюката е имала големи търкания с колежката си Кали в началото на творческия си път.

Няколко години, преди да стане известна, Галена се опита да пробие на голяма сцена с името Галя, но така и не успя.

Едва след като реши да смени името си и се забърка в пикантни инциденти, Галена стана една от големите звезди на фолка. Тя обича, когато артистичното й име се изговаря с ударение върху първата сричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати