Истинските имена на фолк певците

илиян

Фолк певците, както и много от фолк певиците, не пробиват на голямата поп фолк сцена със собствените си имена. Те успяват да направят това с талант, артистизъм, но и с подходящото артистично име.

Някои от тях използват част от имената си, които ги вдъхновяват за артистичните им псевдоними. Така например Борис Дали по лична карта е Борислав Делибалтов.

Кондьо

Истинското име на една от най-големите звезди на фолка - Тони Стораро е Тунчер Фикрет Али. Но той и мениджърът му измислили псевдонима, който го изстреля на върха на класациите.

За разлика от Тони, колегата му Константин ползва истинското си име, както и приятелят му Илиян. Собственото си име използва и Ди Джей Дамян, който преди време бе известен като телевизионен водещ и плувец.

Истинското име на фолк певеца Ерик е Георги, а на колегата му Кондьо, чиято кариера западна след престоя му зад решетките - е Кондю по лична карта.

Милко Калайджиев е може би един от малкото, които ползват за артистично име не само истинското си име, но и фамилията си, без да се притесняват, че това ще попречи на кариерата им.

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
melisa
melisa
01.04.2015 23:12
Fikret storarov-fiki
1
0
melisa
melisa
01.04.2015 23:09
Fikrey storarov e fiki
1
0
didity wee
didity wee
11.03.2015 21:12
fikii kak se kazva be hora ?
0
0