Преслава се прехласна по мацки от родния си град

Преслава

Отборът на Преслава в музикалната надпревара „Гласът на България” се попълва с все повече мацки, които са родени в града, където се е появила на бял свят фолк звездата.

Преслава, а освен нея и Миро, са родени в Добрич. И, без да се усети, Преслава се прехласна по гласовете на мацки, които са се родили на същото място, където и тя.

Единствено Преслава бе тази, която се обърна на прочувственото изпълнение на Цонка Върбанова, макар че талантът й бе определен категорично като невероятен и от четиримата в журито.

А Миро дори разпозна в кандидатката за музикална слава своя бивша фризьорка, която отдавна вече не се занимава с коафьорство.

Освен Цонка в отбора на Преслава влезе и блондинката Искра Василева, която сподели, че дори се запознала с фолк звездата лично.

Но тъй като няма как тя да е запомнила гласа й, на кастингите на тъмно се изключва възможността за някаква преднамереност от страна на Преслава.

Според Миро Преслава подсъзнателно усеща, че от сцената към нея летят вибрации на друго ниво, които я карат да завърти стола си към кандидата за победата. Затова той вече нарича отбора на Преслава отбора на Добрич.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати