Миро води блондинка на бал

Миро води блондинка на бал

Миро обеща на бъдеща абитуриентка, че ще я придружи като кавалер на бала й. Естествено, той постави условие – тя да влезе в неговия отбор в „Гласът на България”.

На това нямаше как да се устои и блондинката Невена Димитрова стана част от отбора му. След време ще стане ясно дали Миро ще изпълни обещанието си.

Поп иконата Миро се очертава като емоционалният, най-бързият и най-добродушният съдия в журито на „Гласът на България”. Наистина, има и моменти, в които светлокосият певец не се обръща, но това става, когато наистина няма данни за талант у участника в музикалното шоу.

Миро е този, който усеща таланта още след първата изпята сричка, и често е първият, който реагира светкавично и натиска бутона, за да се обърне към сцената.

Миро показа невероятна памет, защото разпознава винаги по гласа участници, които са се явили на предишното издание на шоуто и не са успели да пробият на сцената.

Когато си личи, че кандидатът за слава има талант, но е видимо притеснен от излизането си на сцена, Миро е този, който пръв натиска бутона за обръщане.

Често примера му следват и останалите в журито, а след това участникът пренебрегва русокосия изпълнител и избира друг отбор.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати