Петко Димитров си падна по танцьорката Яна

Петко Димитров

Собственика на няколко колоритни заведения в София - Петко Димитров, се раздели преди година с последната си официална приятелка Ели Гигова, дъщеря на оръжейния бос Николай Гигов.

От тогава чаровникът се е впуснал да ухажва всички красиви жени, до които се доближи.

Столичният плейбой този път си падна по партньорката си от риалити формата "Dancing Stars" - сексапилната Яна Акимова. В това разбира се нямаше да има нищо лошо, ако красавицата нямаше половинка.

При последният формат на танцувалното шоу Яна си партнираше с гласовития певец Орлин Павлов, с когото в последствие се залюби.

Дали и този път Яна ще се впусне в обятията на новият си партньор и зад кулисите на риалити формата, предстои да проследим.

Очевидно е обаче, че между двамата има силно привличане, като дори и ко-водещата на предаването Александра Сърчаджиева го забеляза и почти ги сватоса.

На въпроса, дали Петко е успял да заведе красивата си партьорка на вечеря, задето я е настъпил няколкостотин пъти, по време на репетициите, Димитров отговорил: "На вечеря не съм я водил, но двамата закусваме заедно", при което остави Сърчаджиева без думи.

От известно време в медиите се спекулира, че между Яна Акимова и Орлин Павлов всичко е приключило, тъй като на няколко пъти чаровникът е бил засичан на светски мероприятия без красивата си половинка. Никой от двамата обаче до момента не е потвърдил тези слухове.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати