Анелия и Илиян – само приятели?

Анелия

Във фолк средите усилено се шушука, че звездата Анелия и колегата й Илиян вече са нещо повече от обикновени приятели. Двамата имат успешни дуети зад гърба си – „Две неща” и „Не исках да те нараня”, като последния взе голямата награда за 2012 година.

Напоследък двамата често са заедно, като според близки до певицата ставало въпрос за нещо повече от срещи, които да подготвят третия им успешен съвместен проект.

Илиян

В момента Илиян е свободен, след като окончателно скъса с приятелката си Бела, която по едно време дори беше със статут на негова годеница.

Анелия, която е бивша съпруга на бизнесмена Коко Динев, разчита на неговата подкрепа при отглеждането на дъщеричката им Ивон, но все не може да намери идеалната си половинка. Тя постоянно се лута в търсене на голямата си любов.

Според приятели на певицата колегата й Илиян е лудо влюбен в нея открай време, но все не можел да повярва, че късметът може да е някой ден на негова страна. За него било голямо предизвикателство да прави дуети точно с Анелия.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати