И Кали се зажени

Кали

След като стана ясно, че фолк звездата Софи Маринова ще минава под венчило това лято, колежката й Кали си призна, че вече се е съгласила да стане съпруга на сегашния си приятел.

Поредната, но според Кали последната й любов е ски-инструкторът Владимир, който замени заможния мъж на певицата - бизнесмена Антон Краус, син на бивш министър.

Годежен пръстен

С него Кали живя пет години и му роди син, който кръсти Марк. Освен него Кали има и по-голямо дете - синът й Георги. Двете деца в момента живеят заедно с Кали при новата й тръпка.

Предложението за брак дошло като гръм от ясно небе, тъй като Кали не била сигурна, че Владимир някога ще приеме нещата чак толкова на сериозно. Отговорът й, естествено, бил положителен, и годежният пръстен бил нахлузен на пръста й.

Не е ясна още обаче датата на сватбата на певицата. Отсега нейни колеги се чудят кого точно ще покани и дали ще има доблестта да покани на тържеството и бащата на второто си дете.

Кали е известна като работохоличка, така че ски-инструкторът няма да разчита само на собствените си доходи. Певицата пя и в деветия месец по участия, като се шегуваше на сцената, че водите й изтичат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати